Mogelijk vertraging door snoeiwerkzaamheden langs A73

Print
Mogelijk vertraging door snoeiwerkzaamheden langs A73

Afbeelding: P. van Baardwijk - Studio Retouched

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen -

Langs de A73 wordt tussen woensdag 12 en zaterdag 15 mei op diverse plaatsen gesnoeid en gekapt.

De werkzaamheden worden naar verluidt vooral in de avond en nacht uitgevoerd. Verkeer dient echter wel rekening te houden met vertraging, want op plaatsen waar mensen aan het werk zijn wordt één rijbaan afgesloten en geldt een tijdelijke maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

Het schema ziet er als volgt uit: nacht van 12 en 13 mei ter hoogte van Tegelen en Grubbenvorst, 13 mei ’s nachts bij Venlo, in de avond van 14 mei nabij Belfeld en in de nacht van 14 op 15 mei ter hoogte van Roermond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen