Beweeghalfuurtje voor 65-plussers in gemeente Simpelveld

Print
Beweeghalfuurtje voor 65-plussers in gemeente Simpelveld

Afbeelding: BAS

Simpelveld / Bocholtz / Huls -

Ouderen in de gemeente Simpelveld kunnen in de periode van 20 mei tot en met 10 juni iedere donderdagochtend coronaproof meedoen aan een beweeghalfuurtje van BAS.

Het half uurtje bestaat uit beweegoefeningen en beweegspellen en vindt tussen 10 en 10.30 uur en van 10.45 tot 11.15 uur plaats bij de doeltjes in het park in Simpelveld. Alle 65-plussers zijn welkom en iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau, zowel zittend als staand.
Deelnemen is gratis en kan wekelijks, maar ook eenmalig.

Aanmelden kan door het sturen van een mail naar anneke@negen.nl of telefonisch via tel. 06-439699 76. Gelieve bij aanmelding het voorkeurstijdstip aan te geven.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen