Mountainbikers na ernstige val afgevoerd naar ziekenhuis

Print
Mountainbikers na ernstige val afgevoerd naar ziekenhuis

Mountainbiker krijgt eerste hulp na val in de bossen tussen Belfeld en Reuver. Afbeelding: AV Limburg

Belfeld / Reuver / Schin op Geul -

Twee mountainbikers zijn zondag na een ernstige val afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een van de slachtoffers kwam in de problemen in het bosgebied tussen Belfeld en Reuver aan de Duitse grens. De man ging midden in het bos onderuit bij een helling. Omstanders boden eerste hulp in het voor de ambulance moeilijk toegankelijke gebied.

Lees ook: Wielrenner botst frontaal met oldtimer: gewond afgevoerd

Welk letsel de mountainbiker precies heeft opgelopen is niet bekend. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis afgevoerd.

Eerder op de dag ging het ook al mis op de Mestweg in Schin op Geul, waar een mountainbiker op een steile helling ten val kwam. Toen de politie arriveerde, bood ambulancepersoneel al hulp aan het slachtoffer. Met behulp van een zogenaamde gator, een voertuig met een laadbak, werd de persoon van de berg af gereden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen