Tiende editie internationaal Festival Vocallis staat in teken van de liefde

Print
Tiende editie internationaal Festival Vocallis staat in teken van de liefde

Archieffoto van een optreden in de Kloosterbibliotheek in Wittem. Afbeelding: Johannes Timmermans

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Brunssum / Heerlen / Hoensbroek / Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Internationaal Festival Vocallis heeft het thema van de jubileumeditie vastgesteld. Tijdens de tiende editie is gekozen voor een thema dat verbindt: Liefde.

Het muziekfestival vindt dit jaar plaats van 22 oktober tot en met 7 november op tal van plaatsen in Zuid-Limburg. Bij het festival staat de stem centraal. Nederlands striptekenaar Paul Teng Ping Ya heeft het festivalbeeld van dit jaar ontworpen.

Afgelopen jaar ging Festival Vocallis, ondanks alle coronamaatregelen en restricties, door in afgeslankte vorm. In totaal werden twintig muzikale evenementen en concerten gehouden.

Meer informatie: www.festivalvocallis.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen