Opgeven voor Nationale Burendag in Offenbeek kan tot 29 mei

Opgeven voor Nationale Burendag in Offenbeek kan tot 29 mei

Afbeelding: ING Image

Beesel / Reuver -

De werkgroep Burendag van Kernoverleg Offenbeek in de gemeente Beesel wil buurten en straten ondersteunen bij het organiseren van activiteiten in het kader van de Nationale Burendag op zaterdag 25 september.

Mensen uit buurten en straten die interesse hebben om als kartrekker te fungeren kunnen voor zaterdag 29 mei een e-mail sturen of bellen met 06-38040406.

Na deze datum zal er snel een overleg plaatsvinden. Er wordt geadviseerd om per direct te gaan plannen indien een buurt of staart een bijdrage wil aanvragen bij het Oranjefonds. Hierbij dienen namelijk het plan en de bijbehorende begroting aangeleverd te worden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen