Organisatie Lazy Sunday in Offenbeek zoekt vrijwilligers

Print
Organisatie Lazy Sunday in Offenbeek zoekt vrijwilligers

Live muziek tijdens de eerste editie in 2019. Afbeelding: Veur Offebèk

Reuver -

Er komt een vervolg op de Offebèk Lazy Sunday. De organisatie zoekt nog helpende handen.

Eten, muziek, toneel en kunst zijn opnieuw de ingrediënten van de luie zondag op het marktplein in Offenbeek. De tweede editie kon vorig jaar niet doorgaan als gevolg van de coronapandemie en vindt nu plaats op 12 september. De organisatie is wederom in handen van Veur Óffebek, een projectgroep van Kernoverleg Offenbeek. De toegang is gratis.

Wie op deze dag of tijdens de voorbereiding wil helpen, kan zich melden bij Marco Ramaekers (06-34004596). E-mail: offebeklazysunday@gmail.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen