Buitenzwembad in Blerick mogelijk eind mei open voor publiek

Print
Buitenzwembad in Blerick mogelijk eind mei open voor publiek

In de afgelopen weken hebben vrijwilligers onderhoud verricht. Afbeelding: Stichting Buitenbad Groot Venlo

Blerick -

Als alles meezit hoopt Buitenbad Groot Venlo eind deze maand de poorten open te zetten voor een nieuw zwemseizoen.

Het voornemen om medio mei voor het eerst sinds ruim anderhalf jaar weer badgasten toe te laten, bleek door het uitstel van de aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen niet haalbaar. De streefdatum is nu maandag 31 mei, zo laat de stichting op facebook weten.

Het zwembad aan de Drie Decembersingel in Blerick is wel al begonnen met het werven van extra vrijwilligers voor de horeca, kassa, toezicht, onderhoud van het bad en de ligweide en het organiseren en begeleiden van activiteiten.

Wie mee wil helpen en minimaal vier uur per week beschikbaar is, kan zich aanmelden via info@buitenbadgrootvenlo.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen