Duo filmt voor videoclip op A2 bij Maastricht, politie grijpt in

Print
Duo filmt voor videoclip op A2 bij Maastricht, politie grijpt in

De ‘snelwegfilmers’ onherkenbaar in beeld gebracht. Afbeelding: Politie

Maastricht / Itteren -

De politie heeft vrijdag twee mannen van de A2 bij Maastricht gehaald die bezig waren met het opnemen van een videoclip.

Het duo bevond zich op het moment dat er toevallig een politiepatrouille voorbijreed in de middenberm, tussen de vangrails in, onder een viaduct. De agenten riepen onmiddellijk versterking op, zodat het verkeer op de snelweg kon worden geregeld teneinde de mannen veilig te laten oversteken.

Eenmaal veilig was daar dan toch berouw. De politiewoordvoerder: „Ondanks twijfel besloten ze om wat shots voor een videoclip te maken. Achteraf gaven de mannen zelf ook aan dat ‘bij twijfel niet doen’ toch beter was geweest.”

Beide heren zijn op de bon geslingerd. De officier van justitie bepaalt de hoogte van het boetebedrag.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen