Online sessie voor horecaondernemers die hinder ondervinden van coronamaatregelen

Print
Online sessie voor horecaondernemers die hinder ondervinden van coronamaatregelen

Afbeelding: ANP

Zuid-Limburg / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe -

Speciaal voor Zuid-Limburgse horecaondernemers die de dupe zijn van de coronamaatregelen is er dinsdag 18 mei een online ondernemerssessie.

Tijdens deze digitale bijeenkomst kan men onder meer terecht met vragen over de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK), het (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en schuldhulpverlening.

Lees ook: Dreiging van hogere prijzen: Angst bij ondernemers om consument na pandemie af te schrikken

„Maar ook als je andere vragen of problemen hebt, kun je bij ons terecht,” laat een woordvoerder weten. „Laat ons vooral weten wat er speelt.”

Het gaat om een initiatief van de samenwerkende Zuid-Limburgse gemeenten (ESZL) die onlangs de handen ineen sloegen voor het opstellen van een economisch herstelplan.

Deelnemers hebben de keuze uit individuele sessies en een bijeenkomst in groepsverband.

Aanmelden kan via deze link.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen