Afval in Westelijke Mijnstreek niet opgehaald en milieuparken dicht met Hemelvaartsdag

Print
Afval in Westelijke Mijnstreek niet opgehaald en milieuparken dicht met Hemelvaartsdag

Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

In verband met Hemelvaartsdag zijn de milieuparken van de Reinigingsdienst Westelijke Mijnstreek (RWM) in Sittard, Geleen, Born, Stein, Schinnen en Beek gesloten op donderdag 13 mei.

Ook haalt het RWM deze dag geen afval op en is het hoofdkantoor gesloten. Op welke dagen er wel afval wordt opgehaald, verschilt per plaats. In de RWM-app kan elke inwoner bekijken wat de juiste inzameldagen zijn voor zijn of haar gemeente.

Lees ook: Echt-Susteren wil voor het inzamelen van afval aansluiten bij regionale samenwerking

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen