Video: Schoten gehoord in Schinveld; politie doet onderzoek

Print

Schoten gehoord in Schinveld; politie doet onderzoek. Video: Orange Media

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

De politie doet onderzoek in Schinveld naar een mogelijke schietpartij. De politie werd maandag vlak voor middernacht ingelicht door iemand die aangaf schoten gehoord te hebben.

Dat vond plaats ter hoogte van de Heringsbos. De politie zette ter plaatse een onderzoek op, dat tot dusver niets opleverde. „Er is nog niks concreets aangetroffen met betrekking tot de melding over mogelijke schoten”, laat de politie weten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen