Appart mag zich de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond 2021’ noemen

Print
Appart mag zich de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond 2021’ noemen

De uitverkiezing zorgde voor blije gezichten. Afbeelding: Appart

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Full-service marketingbureau Appart is bekroond met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond 2021’. Na een paar weken koploper in de top drie van de categorie MKB Roermond te zijn geweest, werd afgelopen week de winst officieel bekendgemaakt op de prijsuitreiking van Meet the Youngsters.

Paul Cremers, een van de oprichters van Appart, ziet die titel als een medaille voor het harde werk van de afgelopen acht jaar. „Al vanaf het begin is het onze visie dat we het als team samen moeten doen. Mijn compagnon en ik zijn wel eigenaar, maar we zijn niet de baas. We zijn net als iedereen een teamlid”, aldus Cremers. „Werken moet leuk zijn. Wij doen het immers gemiddeld vijf dagen per week. We vinden het daarom belangrijk om voor een prettige werksfeer te zorgen, waarbij jong en ouder zich welkom voelt en inbreng heeft. Dus dat we nu tot aantrekkelijkste werkgever van Roermond zijn benoemd laat zien dat we dat ook uitstralen.”

Het is de zesde editie van de verkiezing die als doel heeft om studerende jongeren te enthousiasmeren om de Limburgse arbeidsmarkt te bestormen met hun talent. De deelnemende bedrijven zijn sinds de start op 15 januari fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien waarom zij de aantrekkelijkste werkgever uit de regio zijn. Zo ook het team van Appart, vertelt Cremers. „We hebben een aantal ludieke video’s gemaakt voor onze socials, we zijn op de radio geweest en we hebben veel contact gezocht met jongeren om hen te laten kennismaken met Appart. In jong talent zit ook deels onze kracht. Wij geloven in young professionals die nog volop in ontwikkeling zijn en snel groeien in hun talent, daarom zijn veel werknemers van Appart net afgestudeerd. Ze krijgen bij ons de mogelijkheid om ervaring op te doen. In feite zijn we een soort kweekvijver voor jong talent.”

Recordaantal stemmen

Aan de verkiezing deden dit jaar meer dan 150 bedrijven mee. Om alle bedrijven een eerlijke kans te geven werd Limburg ingedeeld in drie regio’s en is er onderscheid gemaakt tussen MKB en Grootbedrijf. Dit jaar was er, in samenwerking met de Gemeente Roermond, een extra categorie: de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond’. Er werden nog niet eerder zoveel stemmen uitgebracht als dit jaar: liefst 14.000 mensen steunden hun favoriete bedrijf.

De verkiezing is georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met Q-music Limburg en de Gemeente Roermond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen