Loods bij bedrijfspand Gronsveld half jaar op slot na drugsvondst

Print
Loods bij bedrijfspand Gronsveld half jaar op slot na drugsvondst

Er waren verdovende middelen en materiaal voor het inrichten van een wietplantage aangetroffen. Afbeelding: ANP

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Een loods behorende bij een bedrijfspand aan de Oostbroekerweg 9a in Gronsveld is gesloten na een drugsvondst.

Eind maart werden door de politie in het pand verdovende middelen aangetroffen. Ook vonden agenten materieel waarmee een hennepplantage kon worden ingericht. De locoburgemeester van Eijsden-Margraten heeft besloten het pand zes maanden te sluiten in het kader van het Damoclesbeleid.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen