Vrachtwagen met klapband blokkeert afrit A2 bij Kelpen-Oler

Print
Vrachtwagen met klapband blokkeert afrit A2 bij Kelpen-Oler

Afbeelding: Weertdegekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Kelpen-Oler -

De afrit van de A2 bij Kelpen-Oler/Weert is dinsdagmiddag enige tijd afgesloten geweest vanwege een vrachtwagen met een klapband, dat meldt Weertdegekste.

De chauffeur wist zijn vrachtwagen nog op de vluchtstrook tot stilstand te brengen, precies ter hoogte van de afrit. De afrit werd daardoor volledig afgesloten zodat de band veilig verwisseld kon worden. Het verkeer werd omgeleid via afrit Nederweert.

De band is inmiddels verwisseld. De afrit is rond 14.40 uur weer vrijgegeven.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen