Mosaqua Gulpen sluit aan bij sportakkoorden Heuvelland en Maastricht

Print
Mosaqua Gulpen sluit aan bij sportakkoorden Heuvelland en Maastricht

Afbeelding: Facebook Mosaqua

/ Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

Zwembad Mosaqua in Gulpen heeft zich aangesloten bij de sportakkoorden van Maastricht en het samenwerkingsverband Heuvelland in Beweging.

Laatstgenoemde is een regionaal convenant van de gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Valkenburg aan de Geul. De sportakkoorden zijn bedoeld om zoveel mensen in beweging te krijgen en omvatten onder meer samenwerkingsverbanden met verenigingen en sportorganisaties. Mosaqua zal vanaf nu ook een bijdrage leveren.

De overeenkomst werd dinsdag 11 mei ondertekend door Anneke Hoek (beweegcoach Gulpen-Wittem), Yvon Prince (voorzitter sportakkoord Maastricht) en Bertil Kaanen (directeur Mosaqua).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen