Wandelen vanuit Nieuwstadt door het Smalste stukje van Nederland met een knapzak

 © ING Image

Nieuwstadt -

Stichting Tiba houdt zondag 30 mei een wandelactiviteit ‘SAMEN aan de Wanjel’. Er zijn vijf routes tussen uitgezet van 4, 9, 12, 21 en 35 kilometer.

de redactie

De wandelingen lopen door de natuur en oude dorpskernen in het ‘Smalste stukje van Nederland’. Naast de keuze uit vijf verschillende wandelroutes, is er ook een fietsroute. Voor spijs en drinken onderweg is ook gezorgd. Deelnemers kunnen knapzakken bestellen. Deze zijn beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Knapzak

De ‘kinjer-knapzak’ (6,50 euro) bestaat uit sap of water, een koek, appel, komkommer, rozijntjes en bellenblaas. Er kan ook gekozen worden uit een knapzak met sap of water, koek, appel, komkommer en kaas en worst (8 euro) of de ‘wijn-knapzak’ (10 euro) die gevuld is met koek, olijven, kaas en worst en uiteraard wijn met een bijbehorend wijnglas. Voor bierliefhebbers is er de ‘bier-knapzak’ met een speciaalbier naar keuze, koek, pinda’s, kaas en worst en een opener.

De wandelingen starten tussen 9.00 en 11.00 uur vanaf het Gemeenschapshuis aan de Millenerstraat 2a in Nieuwstadt. Bij binnenkomst voor 17.00 uur ontvangt men een aandenken.

Inschrijven voor de wandeling kan op de dag zelf , knapzakken dienen via de website besteld te worden. Meer info: www.tiba-adventures.nl.