Online boekpresentatie ‘De Vermissing’ van auteur Michael Berg op woensdag 19 mei

Print
Online boekpresentatie ‘De Vermissing’ van auteur Michael Berg op woensdag 19 mei

Afbeelding: Johannes Timmermans Fotografie

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen / Heerlen / Hoensbroek -

De boekpresentatie van De Vermissing, de tiende thriller van de in Heerlen geboren en in Voerendaal woonachtige auteur Michael Berg, vindt woensdag 19 mei tussen 20 en 21 uur online plaats.

Behalve een interview met de auteur, kunnen bezoekers ook vragen stellen over het nieuwe boek.

In De vermissing wordt Chantal Zwart geconfronteerd met de verdwijning van Ella Drukker, een oud-klasgenote van de middelbare school. Van Ella is al tien jaar niets vernomen, behalve dat ze haar ouders met verjaardagen en feestdagen altijd een prentbriefkaart stuurt.

Wanneer aan de stroom kaarten plots een einde komt en de politie niets onderneemt, smeken de ouders Chantal om hun dochter terug te vinden. Chantal begint aan haar zoektocht. En iemand volgt haar.

Het boek is verschenen bij The House of Books. Aanmelden voor de online presentatie kan via Nikki.vandenboogaard@thehouseofbooks.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen