Vriendin (25) Temptation Island-verleider plotseling overleden

Print
Vriendin (25) Temptation Island-verleider plotseling overleden

Karim en Clarissa, vorig jaar zomer op vakantie in Italië. Afbeelding: INSTAGRAM

De vriendin van voormalig Temptation Island-deelnemer Karim Leone is maandag plotseling overleden. De 24-jarige Vlaming, die vier jaar geleden te zien was als verleider in het tv-programma, vertelt op sociale media ’gebroken’ te zijn.

Bij een reeks foto’s en video’s waarom hij te zien is met Clarissa Bruno (25), schrijft Karim: „Mijn vrouw, mijn beste vriend, mijn alles! Alles staat plots stil voor mij. Ik ben gebroken door jouw liefde en onze band die wij hadden samen. Er gaat een stukje leven van mij mee met jou.”

Een paar uur later deelt Karim wederom een foto van de twee samen: „Ik wil laten zien hoe trots ik ben dat jij bij mij was, hoe mooi onze relatie was! Zo happy, gelukkig en positief dat we waren. Je bent zó speciaal voor mij en vele anderen. Zie je in de hemel, lieve schat!”

Clarissa’s vader Giuliano Bruno, uitbater van restaurantketen Giuliano en de Bruno-tankstations, laat aan het Vlaamse dagblad Het laatste Nieuws weten ’zeer te zijn aangeslagen’ door het plotselinge overlijden van zijn dochter. „De familie Bruno wenst dit verlies in familiekring te verwerken, maar dankt iedereen voor het medeleven en de vele rouwbetuigingen.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen