Laurentius ziekenhuis zet medewerkers in het zonnetje op dag van de verpleging

Print
Laurentius ziekenhuis zet medewerkers in het zonnetje op dag van de verpleging

Afbeelding: Laurentius ziekenhuis Roermond

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Heel / Beegden -

In het Laurentius ziekenhuis in Roermond wordt woensdag 12 mei de dag van de verpleging gevierd.

Op deze dag wordt Florence Nightingale, de grondlegster van het verpleegkundige beroep, herdacht. Alle medewerkers van het ziekenhuis in Roermond worden in het zonnetje gezet.

Van medewerkers op de Intensive Care en de Covid-afdeling, maar ook in de reguliere zorg, in de ondersteunende diensten en de thuiswerkers, zo schrijft het ziekenhuis op Facebook.

Lees ook: Plein bij hoofdingang ziekenhuis Roermond voortaan autovrij

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen