Sint Jans Gasthuis in Weert zet medewerkers met kaartje in het zonnetje op dag van de verpleging

Print
Sint Jans Gasthuis in Weert zet medewerkers met kaartje in het zonnetje op dag van de verpleging

Het Sint Jans Gasthuis in Weert. Afbeelding: De Limburger

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

In het Sint Jans Gasthuis in Weert wordt woensdag 12 mei de dag van de verpleging gevierd.

Op deze dag wordt Florence Nightingale, de grondlegster van het verpleegkundige beroep, herdacht. Alle medewerkers van het ziekenhuis in Weert worden in het zonnetje gezet.

Iedereen die een bijdrage wil leveren kan een kaartje sturen met een compliment daarop naar een specifieke medewerker of afdeling. De kaartjes zijn te vinden bij de hoofdingang, maar het kan ook digitaal via de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen