Roermond waarschuwt voor drukke Hemelvaartsdag

Print
Roermond waarschuwt voor drukke Hemelvaartsdag

Afgelopen weekeinde was het weer vanouds druk bij het Outlet Center in Roermond. Afbeelding: John Peters

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De gemeente Roermond verwacht een traditioneel drukke Hemelvaartsdag. Bezoekers worden op voorhand gewaarschuwd.

De drukte in de binnenstad en het Designer Outlet wordt voortdurend in de gaten gehouden, zo meldt de gemeente. Als de veiligheid niet gegarandeerd kan worden, neemt de gemeente maatregelen om instroom en toestroom te beperken en reguleren op toegangswegen en in de binnenstad. Daardoor kan bijvoorbeeld filevorming ontstaan op de wegen naar Roermond.

Lees ook: In de file voor Designer Outlet: ‘Als het te druk is, gooien ze de slagbomen van de parkeerplaatsen dicht’

De gemeente raadt bezoekers aan om drukke momenten zo veel mogelijk te vermijden op Hemelvaartsdag en het aansluitende weekeinde.

Vorige week deed burgemeester Rianne Donders eenzelfde oproep. Gezien de drukte in het daaropvolgende weekeinde bleek de waarschuwing aan dovemansoren gericht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen