Limburgse jongeren uitgenodigd voor U-Night Live over grenscriminaliteit

Print
Limburgse jongeren uitgenodigd voor U-Night Live over grenscriminaliteit

Afbeelding: Rob Oostwegel

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg -

De politie nodigt jongeren in deze regio uit om woensdagavond 12 mei online aan te schuiven bij U-Night Live.

Dit keer zijn RTL4-presentator Wout Genemans en agenten Dirk-Jan Grootenboer en Mike Heeg van de zeehavenpolitie te gast. Het thema is ‘grenscriminaliteit en politie in het buitenland’. Kijkers kunnen via chat vragen stellen.

U-Night Live is een digitale ‘hangout’ voor jongeren, op initiatief de politie, waar wekelijks events rond een bepaald thema plaatsvinden. Dit varieert van online gamen tot dj- en make-upworkshops.

Wie erbij wil zijn kan om 21.00 uur inschakelen via Twitch. Kijk voor info op u-night.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen