Lionsclub Eijsden-Mergelland schenkt verlichting aan stichting Wereldwijd

Print
Lionsclub Eijsden-Mergelland schenkt verlichting aan stichting Wereldwijd

De verlichting ligt klaar om opgehangen te worden. Afbeelding: Facebook Stichting Wereldwijd

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

Lionsclub Eijsden-Mergelland heeft nieuwe ledverlichting cadeau gedaan aan Stichting Wereldwijd uit Eckelrade.

Die organisatie runt onder meer een opleidingscentrum voor mensen van buitenlandse afkomst en personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast ondersteunt de stichting uitgeprocedeerde asielzoekers bij hun terugkeer naar het land van herkomst en dan met name in materiële zin, bijvoorbeeld in de vorm van tweedehands gereedschap dat aldaar kan worden gebruikt om een nieuw bestaan op te bouwen.

De verlichting komt te hangen in het leslokaal.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen