Online workshop detailhandelsbeleid in Westelijke Mijnstreek

Print
Online workshop detailhandelsbeleid in Westelijke Mijnstreek

Afbeelding: Ing image

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht -

Seinpost houdt op dinsdag 1 juni vanaf 19.00 uur de online workshop ‘Detailhandelsbeleid Westelijke Mijnstreek’.

Dit in opdracht van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen.

Ondernemer of vastgoedeigenaren in de retailbranche in de Westelijke Mijnstreek die graag hun mening willen geven of ideeën hebben kunnen deelnemen aan de online workshop.

Er dient een korte vragenlijst ingevuld te worden. De antwoorden zijn onderdeel van de werksessie. De vragenlijst kan ook worden ingevuld als je niet wilt deelnemen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen