Toverland in Sevenum heropent woensdag op eigen verjaardag

Als maandag het licht vanuit Den Haag op groen gaat, mogen de attracties buiten weer open. © Stefan Koopmans

Sevenum -

Als het kabinet maandag definitief het licht op groen zet voor de heropening van onder meer pretparken, zet Toverland op woensdag 19 mei weer een deel van de attracties aan.

Angela Janssens

Het Sevenumse attractiepark bestaat op deze negentiende mei precies twintig jaar, meldt een woordvoerster. Hoewel Toverland het liefst flink had uitgepakt om deze mijlpaal met bezoekers te vieren, is de directie van het park in deze coronatijden allang blij dat een deel van het attractiepark op deze ‘verjaardag’ weer open mag.

„Zoals het er nu naar uitziet, moeten de hallen voorlopig nog even dicht blijven en kunnen we woensdag alleen de attracties buiten openen.” Dat Toverland vanaf woensdag slechts gedeeltelijk open mag, betekent niet dat de entreeprijs omlaag gaat. „We begrijpen dat mensen dit misschien verwachten, maar we vinden dat Toverland ook buiten voldoende te bieden heeft om de volle prijs te kunnen vragen.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal