Een massief houten bed is dé nieuwe trend!

Print
Een massief houten bed is dé nieuwe trend!

Steeds meer mensen kiezen voor een massief houten bed. Niet gek want bedden gemaakt van deze pure materialen geven als snel een natuurlijke een stijlvolle uitstraling aan uw slaapkamer. Dit prominente meubelstuk zal de slaapkamer een prachtige look geven. Niet alleen past het massief houten bed in elke interieurstijl, ook is het bed robuust en stevig en gaat het lang mee. Reden genoeg om te kiezen voor een massief houten bed!

Hoge kwaliteit en een ruim assortiment massief houten bedden

De kleur en houtsoort bepalen de stijl van het bed. Eikenhout is hierbij een populaire keuze. De mooie tekening in het hout is waar mensen vaak voor vallen. Met een eikenhouten bed haalt u echt iets bijzonders in huis. Ook houten bedden gemaakt andere houtsoorten als beukenhout zullen uw slaapkamer op een positieve manier verrijken. De bedden zijn verkrijgbaar in blank of geolied hout. De olie geeft vaak een mooie donkere kleur aan het hout zonder de bijzondere nerfstructuur te maskeren.

Niet alleen is een houten bed stijlvol en trendy, ook zorgt het materiaal voor veel stevigheid. De bedden gaan jarenlang mee en zijn bijna niet kapot te krijgen. Zo zult u lang plezier hebben van het product. Nog meer reden om voor een massief houten bed te kiezen!

Stel uw bed samen met de online beddentool

Slaapkamerweb heeft een tool ontwikkeld die het u nog gemakkelijker maakt om uw droom bed samen te stellen. Vanuit huis kiest u de maat, de kleur en het materiaal van het bed. Zo stelt u bij Slaapkamerweb makkelijk een bed samen naar uw wens. Ook kunt u ervoor kiezen extra accessoires als bijpassende nachtkastjes en verlichting mee te bestellen.

Heeft u een lager budget beschikbaar dan is de beddentool van Bedroomshop ook zeker een uitstekende optie. Bij Bedroomshop heeft u ook de mogelijkheid om bedden online op maat samen te stellen.

Gratis montage én bezorging van het massief houten bed

Vanaf het moment dat u de bestelling voor uw massieve houten bed heeft geplaatst neemt Slaapkamerweb het werk van u over. Ze zorgen dat het bed snel bezorgd en gemonteerd wordt. De monteurs zullen het bed vakkundig en netjes in elkaar zetten. Dat scheelt u een hoop gedoe. Het voordeel is dat u hier bij Slaapkamerweb niks extra voor betaalt!

Bent u enthousiast geworden over de service en producten van Slaapkamerweb en wilt u snel uw massief houten bed in uw slaapkamer hebben staan? Bekijk dan het aanbod aan bedden en bestel online!