Auto raakt van de weg in Sittard, bestuurder gewond

Print
Auto raakt van de weg in Sittard, bestuurder gewond

Afbeelding: AS Media

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een automobilist is vrijdagmiddag in Sittard gewond geraakt toen hij met zijn auto van de weg raakte.

Het ongeluk gebeurde even na vijf uur op de Hasseltsebaan (N276 ).

De bestuurder verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en kwam vervolgens in de berm tot stilstand. Door het ongeval raakte automobilist gewond. Hij is behandeld door ambulancepersoneel.

De bestuurder kon zelf het voertuig niet verlaten. De brandweer moest eraan te pas komen om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen