Crowfundingactie CV De Vlavrèters voor de aanschaf van nieuwe ‘kroonjuwelen’

 © De Vlavrèters

Welten -

CV De Vlavrèters uit Welte-Bensroa start een crowdfunding-actie om geld bij elkaar te krijgen voor de aanschaf van nieuwe kroonjuwelen.

redactie

De behoefte aan nieuwe schmuck heeft alles te maken met het 6 keer 11-jarig bestaan dat de Weltense vereniging komend seizoen viert. En dan sta je er als hooglustigheid graag goed op.

„Hoewel het van een afstandje waarschijnlijk slechts een enkeling opvalt, de huidige scepters en kettingen worden met het nodige kunst,- en vliegwerk toonbaar gehouden en zijn daarom dringend aan vervanging toe”, zo laat een woordvoerder van de Vlavrèters weten.

„Als carnavalsvereniging willen we natuurlijk niets liever dan dat de beide prinsen bij de proclamaties van ons jubileumseizoen al de nieuwe waardigheidssymbolen kunnen laten zien. Tot die tijd is er echter een lange weg te gaan en geld speelt daarbij, hoe kan het ook anders, een hele belangrijke rol. Er hangt namelijk een fors prijskaartje aan scepters en kettingen.”

Mensen die de carnavalsvereniging een warm hart toedragen, kunnen een bijdrage storten op rekeningnummer NL02 RABO 0169911039 ten name van C.V. de Vlavrèters, onder vermelding van crowdfunding scepter.