Studenten en scholieren kunnen studiewerkplek reserveren bij bibliotheek Ligne in Sittard

Print
Studenten en scholieren kunnen studiewerkplek reserveren bij bibliotheek Ligne in Sittard

Afbeelding: Bibliotheek De Domijnen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Bibliotheek Ligne in Sittard is het sinds 4 mei mogelijk voor scholieren en studenten die niet aan Zuyd Hogeschool studeren om een studiewerkplek met of zonder computer te reserveren.

Voor studenten van Zuyd Hogeschool geldt een andere procedure, zij kunnen een werkplek reserveren via de website van Zuyd Hogeschool.

De studiewerkplekken zijn uitsluitend beschikbaar voor scholieren en studenten op maandag tot en met vrijdag van 9.oo tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur.

In Bibliotheek Ligne is een mondkapje verplicht. Dit mondkapje kun je afdoen wanneer je op je werkplek zit. De anderhalvemetermaatregel wordt in acht genomen. Eten is niet toegestaan, drinken wel en moet zelf meegenomen worden. Studenten en scholieren krijgen toegang op vertoon van hun schoolpas of studentenpas.

Reserveren kan telefonisch via 088-5995600 of via het aanvraagformulier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen