Drie Fortuna-supporters gaan met fietstocht geld inzamelen voor medefans die geen seizoenskaart kunnen betalen

Print
Drie Fortuna-supporters gaan met fietstocht geld inzamelen voor medefans die geen seizoenskaart kunnen betalen

Joris van Duin, Nort Hesse en Yelle Tieleman tijdens het promotiefeest in 2018 Afbeelding: Website Tour de Handhaving

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop -

Drie supporters van Fortuna Sittard gaan geld inzamelen voor medefans die als gevolg van de coronacrisis niet de financiële middelen hebben om voor komend seizoen een seizoenkaart te kopen, maar dat wel zouden willen.

Onder de naam ‘Tour de Handhaving’ fietsen Yelle Tieleman uit Susteren, Joris van Duin uit Sittard en Nort Hesse uit Heerlen op 19 juni 175 kilometer, van Utrecht naar het stadion van Fortuna Sittard.

Het drietal roept fans en sponsoren op het initiatief te steunen en geld te doneren, zodat het Fortuna stadion volgend seizoen voller zit dan ooit. Het gaat om seizoenkaarten voor de Zuid-Tribune. Fortuna Sittard steunt de actie van het drietal.

Meer informatie of doneren kan via de speciale website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen