Speelgoed- en kledingbank De Grabbelton Zuid-Limburg zoekt vrijwilligers

Print
Speelgoed- en kledingbank De Grabbelton Zuid-Limburg zoekt vrijwilligers

Archieffoto. Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Geleen / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

De Grabbelton in Geleen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De speelgoed- en kledingbank in de Van Galenstraat heeft te maken met aanhoudende drukte.

Ze zoeken een vrijwilliger die elke maandag van 10.00 tot 14.00 uur kan helpen met het aannemen en sorteren van binnengekomen kleding. Daarnaast wordt een (tijdelijke) vrijwilliger gezocht om elke maandag van 10.00 tot 14.00 uur te helpen met het nakijken en schoonmaken van speelgoed en is een vrijwilliger om twee keer per maand op woensdagmiddag van 13.45 tot 17.15 uur te helpen met de uitgifte van kleding en/of speelgoed gewenst. Goede beheersing van de Nederlandse taal een must.

Interesse? Mail dan naar: degrabbelton@hotmail.com

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen