Heite Soep uit Horst viert jubileum met muziekfeest in de Merthal

Print
Heite Soep uit Horst viert jubileum met muziekfeest in de Merthal

Afbeelding: Heite Soep

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Carnavalsband Heite Soep uit Horst bestaat elf jaar en viert dit in januari met een groot muziekfeest in de Merthal.

Aan de zogeheten XXL-editie van de Vrienden van Heite Soep Live werken verschillende artiesten uit de regio mee, waaronder het duo Pruuf Mar uit Ysselsteyn en tweevoudig LVK-winnaar Hoondervel. De rest van de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Het muziekfeest vindt plaats op 29 januari en wordt georganiseerd in samenwerking met carnavalsvereniging D’n Dreumel Horst. De rest van de line-up zal snel volgen.

De vijf vrienden van Heite Soep maken sinds 2010 carnavalsliedjes en deden in dat jaar met het nummer Ut Dreumelvirus voor het eerst mee aan de Horster liedjesavond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen