Inschrijving voor MA-Run geopend ondanks onzekerheid over corona

Print
Inschrijving voor MA-Run geopend ondanks onzekerheid over corona

De MA-Run trekt door Reuver. Afbeelding: Ted Boots

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Reuver / Beesel / Griendtsveen / Swolgen -

Hoewel het nog onzeker is of de MA-Run dit jaar wel kan doorgaan, heeft de organisatie een begin gemaakt met de voorbereiding en is de inschrijving geopend.

De vorig jaar afgelaste 34e editie van deze jaarlijkse motorrit voor mensen met een beperking, vindt traditioneel plaats op de derde zaterdag van september. Door extra sponsoring is het mogelijk om alle deelnemers – ook motorrijders en andere vrijwilligers – een gratis T-shirt aan te bieden. Wie één of meer extra shirt(s) wil bestellen, dient deze wel te betalen.

De route van de MA-Run doorkruiste in de afgelopen jaren onder meer de gemeenten Venlo, Beesel, Peel en Maas en Horst aan de Maas. Inschrijven is mogelijk via het eigen account of per mail: info@ma-run.nl. Als corona wederom roet in het eten gooit, zal de organiserende Stichting Maria Auxiliatrix run kijken naar mogelijke alternatieven.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen