Jaarlijkse autorally LEO Club Sittard-Geleen gaat dit jaar door

Print
Jaarlijkse autorally LEO Club Sittard-Geleen gaat dit jaar door

Foto ter illustratie. Afbeelding: Annemiek Mommers

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

LEO Club Sittard-Geleen houdt zondag 6 juni een autorally voor ieder type auto. De opbrengst van de tocht wordt gedoneerd aan de deelnemende horecabedrijven.

De rally dient door teams van (minimaal) twee personen gereden te worden. De tocht is helemaal ‘coronaproof’. Bij vertrek worden deelnemers verwelkomd met een drankje en een goodiebag met versnaperingen voor onderweg. Op de pauzelocatie wordt tevens een lunch geserveerd. De dag wordt afgesloten in de regio Sittard-Geleen en afhankelijk van het weer en de mogelijkheden van dat moment, is er nog ruimte voor een borrel binnen de eigen ‘bubbel’. Er zijn ook prijzen te winnen, maar gaat hierbij niet om snelheid, maar om oplettendheid, creativiteit en algemene kennis.

Goed doel

De serviceclub - met leden jonger dan 35 jaar - houdt jaarlijks een rally, waarbij de opbrengst is bestemd voor maatschappelijk doelen binnen de regio Sittard-Geleen. In het verleden werd al gedoneerd aan onder andere stichting Wensambulance, het Jeugdcultuurfonds en afgelopen jaar werd een alternatieve tocht gehouden voor de deelnemende horecaondernemers en Kasteelpark Born. Gelet op de economische omstandigheden, kiest de club er dit jaar voor om geen sponsoren te werven en wordt er op voorhand geen goed doel aan de rally gekoppeld. De eventuele opbrengsten komen geheel ten goede aan de deelnemende horeca.

Inschrijven

Deelnemen kan voor van 34,95 euro per persoon. Het deelnemersveld is deze editie beperkt tot maximaal 30 auto’s.

Inschrijven: www.leorally.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen