Vrouw overreden door busje: traumahelikopter ter plekke

Print
Vrouw overreden door busje: traumahelikopter ter plekke

Afbeelding: Track ‘88

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Een voetgangster is dinsdagmorgen in Echt overreden door een busje.

De vrouw liep op een parkeerplaats langs Rijksweg Zuid toen een busje achteruit reed. De bestuurder van het voertuig had de voetgangster over het hoofd gezien en reed over de vrouw heen.

Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt naar Echt. Ambulance, politie en brandweer zijn ter plekke. Ook is er een traumahelikopter geland. Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe de vrouw eraan toe is, is niet bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen