Bouwcommissie van carnavalsvereniging de Aester uit Echt zoekt klussers

Print
Bouwcommissie van carnavalsvereniging de Aester uit Echt zoekt klussers

Afbeelding: carnavalsvereniging de Aester

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De bouwcommissie van carnavalsvereniging de Aester uit Echt is op zoek naar mensen die willen helpen bij het onderhouden en verbouwen van de praalwagens.

Het is niet nodig om lid te zijn of te worden van de carnavalsvereniging. Wie graag de handen uit de mouwen wil steken en uurtjes in de loods wil doorbrengen, is welkom. Technisch onderlegd zijn, is prettig maar geen eis.

Mensen die enthousiast zijn kunnen contact opnemen met het secretariaat van de carnavalsvereniging. Dit kan door een mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen