D’n Dreumel uit Horst denkt aan liedjesavond mét publiek

D’n Dreumel uit Horst denkt aan liedjesavond mét publiek

Afbeelding: Facebookpagina D’n Dreumel

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

De inschrijving van de liedjesavond 2021 van carnavalsvereniging D’n Dreumel uit Horst is geopend. Deze wordt gesloten op zondag 18 juli om 00.00 uur. Dit jaar zal de liedjesavond plaatsvinden op zaterdag 9 oktober.

D’n Dreumel geeft aan goede hoop te hebben dat dit jaar een reguliere liedjesavond gehouden kan worden. Een avond dus met artiesten, tekst- en/of muziekschrijvers en publiek, die plaats zal vinden in ‘t Gasthoes. Die locatie is inmiddels door de vereniging geboekt.

Toch houdt de vereniging - in verband met corona - een slag om de arm: „We hebben er nog steeds hinder van en we voelen ons daarom genoodzaakt om wederom enige voorzichtigheid te betrachten, want we weten nog niet hoe de spreekwoordelijke vlag erbij hangt in oktober dit jaar”, valt er te lezen op de Facebookpagina van D’n Dreumel.

Inschrijven verloopt wederom digitaal en kan via de website van D’n Dreumel. Mensen die vragen hebben kunnen contact opnemen per e-mail.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen