Di-rect, Danny Vera en Racoon op FestiFallz in Weert; festival wijkt uit naar sportpark Boshoven

Print
Di-rect, Danny Vera en Racoon op FestiFallz in Weert; festival wijkt uit naar sportpark Boshoven

Bospop in 2008, op sportpark Boshoven. Afbeelding: Harry Heuts

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De Bospoporganisatie wijkt voor FestiFallz in oktober uit naar sportpark Boshoven waar de organisatie ook 16 jaar lang Bospop heeft georganiseerd. Bands als Di-rect en Racoon staan op het programma.

Het nieuwe festival van 8 tot en met 10 oktober wijkt uit van KMS-terrein naar Boshoven om problemen met de vergunningprocedure te voorkomen. „We verwachten dat omwonenden van het voormalig kazerneterrein bezwaar gaan maken als we de vergunningprocedure doorlopen, daarom wijken we uit naar sportpark Boshoven”, vertelt festivaldirecteur Peter Verkennis. „Het KMS-terrein was de mooiste locatie geweest maar het risico dat het daar niet kan doorgaan, willen we niet nemen. Op het sportpark zijn de mensen na 16 jaar Bospop wel gewend aan een festival.”

Lees ook: Sportveld van oud KMS-terrein Weert beoogde locatie FestiFallZ

De namen van de Nederlandse artiesten en bands als Within Temptation, BLØF, Guus Meeuwis en Danny Vera zijn vrijdag door FestiFallz bekendgemaakt. De optredens starten 8 oktober om 17.45 uur en op 9 en 10 oktober om 13.45 uur en duren tot middernacht. Bospop is onlangs weer uitgesteld; de 40ste editie vindt op 8, 9 en 10 juli 2022 plaats. Elke festivaldag is De Bosuil vanaf 23.30 uur open voor een after-party. Tickets gaan vrijdag 5 juni om 10 uur in de verkoop.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen