Video: Grote verkeersdrukte in Roermond door koopjesjagers

Print

Video: Track 88

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Het is druk maandagmiddag op de wegen rond de binnenstad en Designer Outlet in Roermond. Koopjesjagers moeten aansluiten in lange files.

Op de N280 vanaf de Duitse grens staat het verkeer stil. Ook op andere wegen rond de binnenstad is er sprake van grote drukte. Het centrum is praktisch onbereikbaar.

Traditiegetrouw trekken veel Duitsers naar de Designer Outlet in het pinksterweekend. De Outlet is geopend, maar er wordt door de coronamaatregelen wel een beperkt aantal bezoekers toegelaten tot de Outlet.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen