Binnenstadwandeling Dichter bij Weert verlengd

 © Dichter bij Weert

Weert -

De binnenstadwandeling Dichter bij Weert is vanwege de grote animo verlengd.

Redactie

De oorspronkelijke einddatum was Tweede Pinksterdag, maar Centrummanagement heeft in overleg met deelnemende ondernemers verlengd tot en met zondag 19 september.

Lees ook: Gedichten van stadsgenoten op ruiten als uitje voor centrumbezoekers Weert

Met het initiatief Gedichtenroute Dichter bij Weert wil het Centrummanagement Weert (CMW) bezoekers iets extra’s bieden, zonder dat dit leidt tot drommen mensen. Door coronabeperkingen zijn al maanden alle activiteiten in het centrum afgelast. Met de heropening van winkels werd er eerder al voor gekozen naast de digitale plattegrond ook een drukwerk versie uit te brengen.

Niet op alle locaties was het mogelijk de gedichten op de ruit te laten plakken. Daarom worden op enkele plekken de kunstige teksten verplaatst. Zo schuift het gedicht in de Beekstraat van Richard’s Bar naar hobbywinkel Argus en verhuist het werk aan de ruit van Paul Jacobs Fashion in de Langstraat naar Stadscafé Du Commerce. Een van de gedichten bij Lien & Otje aan De Oude Schut wordt vanwege veranderende terrasinrichting enkele meters verplaatst.

Flyers met plattegronden zijn gratis verkrijgbaar bij deelnemende winkels, het kantoor van Centrummanagement Weert en het VVV-loket bij Bruna aan de Markt.

Meer informatie en de digitale plattegrond is te vinden op de website.