Inzittende busje overleden na botsing tegen boom in Grathem

Print

Grathem_ernstig ongeval. Video: De Limburger

Grathem -

Bij een ongeluk in Grathem is zondagmiddag de inzittende van een busje om het leven gekomen.

Een busje raakte rond half vijf van de weg en botste frontaal tegen een boom op de Napoleonsbaan (N273) in zuidelijke richting. Het voertuig vloog vervolgens in brand. Nadat het vuur was geblust door de brandweer bleek dat een inzittende is overleden.

Onderzoek moet uitwijzen wie deze persoon is. De bestelbus heeft een Pools kenteken. Het voertuig is total loss. Het is mede daarom volgens de politie nog niet duidelijk of deze persoon de enige inzittende was.

Medewerkers van de teams Forensische Opsporing en Verkeersongevallenanalyse doen zondag nader onderzoek om een beter beeld te krijgen van het ongeval.

Inzittende busje overleden na botsing tegen boom in Grathem
Foto: Orange Media

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen