Horst krijgt een nieuwe obstacle run voor kids in de geest van Vera’s Vettige Vijf

Print
Horst krijgt een nieuwe obstacle run voor kids in de geest van Vera’s Vettige Vijf

Vera’s Vettige Vijf was een daverend succes. Afbeelding: Laurens Eggen

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Een nieuwe obstacle run rond de Kasteelse Bossen in Horst die doet denken aan Vera’s Vettige Vijf. Maar dan voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het evenement staat op zondag 11 juli op de kalender.

Bedoeling is dat niet alleen basisschoolleerlingen meedoen aan dit hindernisparcours, maar dat ook mensen met een beperking uit de gemeente Horst aan de Maas deelnemen. Deze zogenaamde ‘Fruity Obstacle Run’ is 3,5 kilometer lang en zal in Aardbeienland van start gaan. Vervolgens gaan de kinderen in groepjes via de Molenbeek naar een gebied met allerlei hindernissen. Naast verschillende obstakels komen de deelnemers onderweg onder meer ook puzzels en spelletjes tegen en kunnen ze met een speciale fiets zelf een smoothie maken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen