Video: Drie bestuurders positief getest op harddrugs bij grote politiecontrole in Sevenum

Print

Drie bestuurders positief getest op harddrugs bij grote politie controle in Sevenum. Video: Edward Media

Sevenum -

Bij een grote politiecontrole bij de rotonde in de Midden Peelweg in Sevenum heeft de politie dinsdagavond drie weggebruikers gecontroleerd die positief werden getest op harddrugs.

Daarnaast werd er een bestuurder aangehouden die nog werd gezocht door de politie, konden twee personen geen geldig rijbewijs tonen en een bestuurder verbleef onrechtmatig in Nederland. Verder waren er nog enkele kleine overtredingen.

Aan de controle deden ruim 35 medewerkers mee van onder andere de politie, de marechaussee, gemeente en Afdeling Vreemdelingen Identificatie en Mensenhandel. De controle duurde van half zeven tot tien uur ’s avonds. In totaal werden er ruim honderddertig voertuigen gecontroleerd.

Volgens een woordvoerder van de politie was de plek van de controle bewust gekozen vanwege de locatie nabij het verkeersknooppunt op de A67.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen