Toneelgroep Maastricht komt met serie Zomerkussen

Print
Toneelgroep Maastricht komt met serie Zomerkussen

Regisseur Zorba Huisman. Afbeelding: Bjorn Frins

Maastricht / Itteren -

Na het succes van Lentekus viert Toneelgroep Maastricht de zomer met Zomerkus. Vanaf maandag 21 juni deelt Toneelgroep Maastricht zes ochtenden lang bij zonsopgang een serie van zes gratis filmpjes.

In Zomerkus, bedacht en gemaakt door Zorba Huisman, dragen zes acteurs in een monoloog korte teksten of poëzie voor die in het teken staan van het aanbreken van het nieuwe seizoen. Zorba Huisman: „Met Lentekus wilde ik de dag kleuren, mensen voor een kort moment laten stilstaan en anders naar de wereld laten kijken. Dat is gelukt! We kregen heel veel ontroerende en enthousiaste reacties van het publiek. Dus natuurlijk komt er met het aanbreken van het nieuwe seizoen een Zomerkus.”

Acteurs die meedoen aan Zomerkus zijn Tara Hetharia, Hélène Vrijdag, Hélène Devos, Chris Peters, Giovanni Brand en Walid Benmbarek. Zij brengen teksten van M. Vasalis, Hélène Vrijdag, Eva van Kleef, William Shakespeare en Rutger Kopland.

Aanmelden voor de gratis Zomerkussen, kan via: https://bit.ly/Zomerkus

Lees ook: Dagboek van een herdershond, de musical, 80 keer in het MECC

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen