Radio- en televisiepresentator Herman Stok (93) overleden

Print
Radio- en televisiepresentator Herman Stok (93) overleden

Herman Stok in 2015. Afbeelding: ANP

Voormalig radio- en televisiepresentator Herman Stok is woensdag op 93-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie op Facebook.

Stok kwakkelde al enige tijd met zijn gezondheid. De presentator kreeg onlangs te horen dat er kwaadaardige plekjes op zijn ingewanden waren aangetroffen. „Ik weet niet of er nog iets aan te doen is. Ik hoor binnenkort of behandeling nog mogelijk is. Ik ben op alles voorbereid”, vertelde hij vorige maand nog.

Stok maakte begin jaren vijftig zijn debuut bij de omroep. Hij maakte vooral furore met het muziekprogramma Top of Flop.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen