Video: Vrachtwagen en auto botsen tegen elkaar in Horst: twee gewonden

Print

Vrachtwagen en auto botsen tegen elkaar in Horst. Video: Keistad Nieuws

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Bij een ongeluk in Horst zijn donderdag even na het middaguur twee mensen lichtgewond geraakt.

Een auto en vrachtwagen kwamen door nog onbekende reden in botsing met elkaar op de kruising van de Venloseweg met de Dijkerheideweg.

Voor de hulpverlening werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen, maar deze hoefde niet te landen. De twee inzittenden van de auto zijn met lichte verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

De weg is afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen