Finale LVK komend jaar in Venray

Print
Finale LVK komend jaar in Venray

Afbeelding: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

De finale van het LVK (Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer) zal komend jaar op 11 februari plaatsvinden in Venray. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt.

Vanwege corona was er het afgelopen jaar een alternatieve finale, waarin vooraf opgenomen clipjes van de artiesten werden uitgezonden. Dit keer is er dus wel weer een finale op locatie.

In 2016 vond de finale van het LVK ook al plaats in Venray, toen in de evenementenhal. Op welke Venrayse locatie de finale nu wordt gehouden, wordt later bekendgemaakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen