Carnavalsvereniging Nunhem helpt parochie met opknappen kerkhof

Carnavalsvereniging Nunhem helpt parochie met opknappen kerkhof

Afbeelding: Website Dorpsraad Nunhem

Nunhem / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

Het kerkhof van de Nunhemse parochie wordt opgeknapt. Naast de vrijwilligers van Sint Servatius die het reguliere onderhoud van het kerkhof verzorgen, helpt een aantal vrijwilligers van carnavalsvereniging De Bosuule mee.

De looppaden worden opnieuw bestraat met behulp van een professioneel bestratingsbedrijf. Het kerkhof wordt verder voorzien van nieuwe kiezelsteen rondom de graven. De werkzaamheden nemen twee vrijdagavonden en twee zaterdagen in beslag.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen