Meghan bevallen van tweede kindje

Print
Meghan bevallen van tweede kindje

Afbeelding: Getty Images

Harry en Meghan hebben vrijdag hun tweede kindje mogen verwelkomen.

Het meisje heet volgens de BBC Lilibet ’Lili’ Diana Mountbatten-Windsor.

Meghan is vrijdag om 11.40 uur bevallen van Lilibet in een ziekenhuis in hun woonplaats Santa Barbara. In een statement laten Harry en Meghan weten dat zowel moeder als dochter het goed maken.

Zoon Archie

Lili is het tweede kind van Harry en Meghan. Ze hebben nog een zoon, genaamd Archie, die in 2019 is geboren. Het gezin woont in de Verenigde Staten.

In februari kondigde het stel de zwangerschap officieel aan. Een aantal maanden daarvoor, in oktober, gingen al geruchten dat Meghan zwanger zou zijn. Een rechtszaak die ze voerde over haar privacy werd toen verzet maar over de reden daarvan werd geheimzinnig gedaan.

Miskraam

Meghan heeft vorig jaar zomer een miskraam gehad. Dat maakte ze eind vorig jaar bekend in een opinieartikel in The New York Times, waarin ze het verlies beschreef. Ze vertelde heel gedetailleerd over het moment waarop ze haar kindje verloor. „Ik had net Archies luier verschoond toen ik kramp voelde”, schreef ze. Ze viel op de grond met haar zoontje nog in haar armen. „Ik neuriede een liedje om ons beiden rustig te houden.” Ze voelde dat het heel erg mis was. „Ik wist, terwijl ik mijn eerste kindje vasthield, dat ik mijn tweede aan het verliezen was.”