Velden gaat afgelaste Gekke Maondaag inhalen bij start Dorpsfeesten in september

Print
Velden gaat afgelaste Gekke Maondaag inhalen bij start Dorpsfeesten in september

Lege straten en pleinen op Gekke Maondaag 2021. Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Velden -

De Dorpsfeesten in Velden openen dit jaar op maandag. Een ‘Gekke Maondaag’ wel te verstaan, die valt op vrijdag 10 september.

Samen met de organisatie van het dorpsfeest wil Gekke Maondaagvereiniging De Wuilus op die dag de eerder dit jaar vanwege corona afgelaste Gekke Maondaag inhalen. Dat gebeurt met optredens van bekende Limburgse artiesten in de tent op de Markt in Velden. Om er een echt carnavalsfeest van te maken, wordt aan de bezoekers gevraagd om verkleed te komen.

Inhaol Gekke Maondaag gaat alleen door als de dan geldende coronamaatregelen het toelaten. Meer informatie volgt de komende weken via de social media van de Dorpsfeesten Velden en De Wuilus en op www.dorpsfeestenvelden.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen